Ervaringen

De SONNET 2 Audioprocessor onder de loep

Ken je de nieuwe SONNET 2 Audioprocessor al? Met de nieuwste geluidstechnologie, nieuwe opties om deze aan te sluiten aan bijvoorbeeld je telefoon of tv  en zelfs een app, is het apparaat gemaakt om jou een comfortabel en natuurlijk gehoor te geven.

We vroegen onze huisexperts Daniela en Peter om het apparaat voor jullie onder de loep te nemen.

Fantastisch geluid, waar je ook bent

Vind je die kletterende geluiden wanneer je de vaatwasser uitruimt ook weleens irritant? Of wordt je soms gek van dat blazende geluid van je computer? Hier komt SONNET 2 goed van pas.

SONNET 2 is ontworpen om overal waar je maar gaat jouw perfecte metgezel te zijn. De speciale nieuwe technologie Automatic Sound Management 3.0 past de instellingen van je SONNET 2 aan de omgeving aan.

Peter, die meer dan 20 jaar ervaring heeft in geluidscodering bij MED-EL, legt precies uit hoe Automatic Sound Management 3.0 werkt. “In principe detecteert het je luisteromgeving. Dan past het de voorbewerking van het geluid automatisch en optimaal toe voor die situatie.”

“Dit zorgt ervoor dat het ‘schoonste’ signaal wordt verwerkt door de audioprocessor, wat het makkelijker maakt om een gesprek te volgen, vooral in een uitdagende omgeving.”

Stream geluid direct van je telefoon

Stream muziek direct van je tablet. Bel handsfree. Geniet van draadloos geluid van je tv.

Niet alleen SONNET 2 is nieuw: we hebben ook een nieuwe universeel connectiviteitsapparaat dat AudioLink heet. Hiermee kan je direct muziek streamen naar je SONNET 2 en handsfree bellen op je telefoon, tablet of tv. Het werkt met alles dat een Bluetooth of koptelefoon aansluiting heeft, van de nieuwste smartphone tot je retro cassettespeler.

“Maar dat is niet alles,” voegt Daniela toe. AudioLink heeft een ingebouwde microfoon, die kan je gebruiken als een microfoon op afstand. Dit kan erg nuttig zijn voor drukke meetings of voor helder geluid in bijvoorbeeld een klaslokaal.

Pas de instellingen aan met een app

Heb je weleens achter de bank gezocht naar de afstandsbediening van je audioprocessor, of liet je hem op je nachtkastje liggen voordat je naar je werk ging? We weten hoe irritant dat kan zijn. Daarom werkt SONNET 2 met onze nieuwe AudioKey app. Met deze app kan je de instellingen vanaf je iPhone of Android apparaat aanpassen.

De app maakt het mogelijk meerdere beheerderrollen in te stellen zodat een audioprocessor door meerdere profielen bedient kan worden. “Als ouder bijvoorbeeld heb ik de volledige controle over de audioprocessor van mijn kind,” zegt Daniela.

Ook is er een profiel waarbij je niets kunt aanpassen, maar wel de status kan inzien. Erg geschikt voor docenten. “De rol ‘waarnemen’ geeft informatie over de luisterstatus van de processor. Dus ik kan twee kinderen met een app beheren. Als leraar kan ik deze rol voor meerdere studenten tegelijk gebruiken.”

“Ik kan zelfs simpele controles instellen waarmee een kind zijn eigen processor kan beheren. Of dat nu thuis is of onderweg.”

Al met al bieden deze functies een stuk meer flexibiliteit en veiligheid voor ouders.

Houdt je gehoor (en je processor) in de gaten

AudioKey biedt tevens de optie om overzicht te houden over het gebruik van SONNET 2, zoals de programma’s die je gebruikt en de tijd dat je hem draagt. Naast het vermogen om gegevens bij te houden, helpt dit je audioloog om je audioprocessor goed in te stellen.

Met de ‘Vind mijn processor’ functie kan je je audioprocessor’s locatie in de gaten houden. Zo kan je zien waar je voor het laatst verbinding hebt gemaakt tussen je SONNET 2 en je telefoon.

Een ideale audioprocessor voor kinderen

Niet alleen AudioKey maakt SONNET 2 ideaal voor kinderen. Het ontwerp van de audioprocessor zelf biedt veel veiligheid voor kinderen. “Het is fraudebestendig en heeft een vergrendelende batterijhoes,” zegt Daniela. “De duurzame spoel sluit aan beide kanten met een kabel. En met de link-check indicator, kan je gelijk bevestigen dat SONNET 2 verbonden is met een implantaat.”

Daarbij is de SONNET 2 te gebruiken in combinatie met babykleding. Voor extra comfort kun je de processor vastmaken aan de kleren van je baby.

Doe de SONNET 2 Quiz en kijk hoe de SONNET 2 bij het leven van jouw familie past. Deze interactieve quiz laat je zien hoe de Sonnet2 is ontworpen om zich aan te passen bij jou levensstijl. De Quiz is in het Engels, maar erg makkelijk voor iedereen. De Quiz duurt ongeveer 5 minuten.

Een audioprocessor gemaakt voor jou

Ben je weleens bang dat je audioprocessor nat wordt? Of moet je je af en toe haasten om thuis je batterij om te wisselen? Je hoeft je leven voortaan niet aan te passen aan je audioprocessor want wij hebben de SONNET 2 zo ontworpen dat hij zich aan jou aanpast. Hij heeft een modulair ontwerp zodat je hem kan opladen zoals jij wilt.

“Dit zijn lichte, makkelijk verwisselbare en oplaadbare batterijen. Je kan ook wegwerpbatterijen gebruiken voor vier dagen,” zegt Daniela. Ook kun je de processor combineren met ActiveWear, waardoor het de lichtste achter-het-oor draagoptie is.

Het apparaat heeft een strak ontwerp met een enorme variatie aan kleurencombinaties die bij elke stijl of stemming passen. Met het geüpgraded ontwerp wissel je supersnel van microfoonhoes.

Ben je graag buiten? De SONNET 2 is gemaakt om hand in hand te gaan met jouw levensstijl. “Het is absoluut voor het alledaagse leven gemaakt, en kan dus goed tegen regen of zweet,” legt Daniela uit. En met WaterWear, een herbruikbare, waterbestendige hoes, kan je SONNET 2 zelfs meenemen in het zwembad of de zee.

Meer weten? Of een persoonlijke demonstratie?

Neem gerust persoonlijk contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en voordelen van de SONNET 2 Audio Processor.

Bedankt voor uw bericht. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Stuur ons een bericht

Veld is verplicht

John Doe

Veld is verplicht

name@mail.com

Veld is verplicht

What do you think?

Bericht verzenden

Reactie wordt verwerkt

Sorry. Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw.

Bedankt voor uw feedback. Uw reactie wordt na goedkeuring gepubliceerd.

Laat uw reactie achter